Ondernemer / Consultant

door | jun 11, 2024

‘Tjeu heeft mij sinds 2020 professioneel gecoacht, tijdens verschillende fases van mijn carrière. Eerst tijdens loondienst vervolgens tijdens een overgangsperiode van werknemer naar zelfstandig adviseur/freelancer, helpend bij mijn ontwikkeling naar meer zelfstandigheid, professionelere benadering van opdrachtgevers en het geven van ondersteuning/feedback bij het maken van keuzes en beslissingen. In alle sessies stimuleerde Tjeu mij om mijn eigen pad en prioriteiten in het leven te vinden, gericht op wat ik wilde en waar ik energie van kreeg. Dit altijd in een positieve en vriendelijke sfeer, met een groot gevoel voor humor, maar niet zonder de noodzakelijke feedback en confrontatie. Tjeu zorgde ook voor verschillende waardevolle testen en tools ter ondersteuning van het coachingsproces.’

Pharmacy, Senior
Individueel traject

Wilt u graag meer weten?

Tjeu Stienen / Human Capital