Disclaimer

Inhoud en gebruik van deze website

Ondanks de constante zorg die Tjeu Stienen/Human Capital aan de inhoud van deze website besteedt, kan de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist zijn. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Tjeu Stienen/Human Capital kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie. Tjeu Stienen/Human Capital houdt zich het recht voor om de informatie op deze website regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

 

Intellectueel eigendom

Deze website inclusief de beelden, geluidsfragmenten, logo en teksten zijn eigendom van Tjeu Stienen/Human Capital. Het is niet toegestaan om de website, of gedeelten daarvan, te kopiëren of te koppelen aan andere sites zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tjeu Stienen/Human Capital. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. De Youtube video’s zijn geen eigendom van Tjeu Stienen/Human Capital.

 

Voorwaarden

Tjeu Stienen / Human Capital

Voor alle activiteiten van Tjeu Stienen/Human Capital zijn de algemene voorwaarden van toepassing die op de website staan vermeld. Alle cliënten van Tjeu Stienen/Human Capital worden geacht deze algemene voorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te zijn, voordat zij starten met een traject, aangezien deze algemene voorwaarden bindend zijn.

Tjeu Stienen / Human Capital