Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15-01-2020.

De verwerking van uw persoonsgegevens is in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 


 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tjeu Stienen/Human Capital. U dient zich ervan bewust te zijn dat Tjeu Stienen/Human Capital niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Tjeu Stienen/Human Capital respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Ons gebruik van verzamelde gegevens

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tjeu Stienen/Human Capital of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?
Tjeu Stienen/Human Capital  kan persoonsgegevens verwerken doordat je gebruik maakt van de diensten van Tjeu Stienen/Human Capital, of omdat je deze zelf bij het invullen van bijvoorbeeld een contactformulier of bij invullen van het intakeformulier dan wel mondeling hebt verstrekt.

·                Gegevens zoals; voor- en achternaam, adresgegevens, vast- en/of mobiel telefoonnummer,   e-mailadres(sen), geboortedatum, burgerlijke staat, geslacht.

·                Indien van toepassing naam bedrijf en functie

·                Vermelding eventuele inzet behandeling door een andere gedragsprofessional zoals; psychiater, psycholoog, therapeut, coach, etc. 

·                Data/ tijdstippen en plaatsen van afspraken, die met Tjeu Stienen/Human Capital zijn gemaakt.

·                Alle bij de uitvoering van de diensten (coaching & consultancy) gedeelde en gebruikte info t.b.v. de uitvoering van die diensten.

 

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?       
Tjeu Stienen/Human Capital gebruikt de verkregen persoonsgegevens in eerste instantie om de overeengekomen coaching en/of consultancy opdracht, zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Of om eventuele gewenste afstemming met een andere gedragsprofessional mogelijk te maken. De verkregen persoonsgegevens worden tevens gebruikt voor de interne administratie van Tjeu Stienen/Human Capital.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tjeu Stienen/Human Capital of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Bewaartermijn
De door Tjeu Stienen/Human Capital aangelegde dossiers, of door u of Tjeu Stienen/Human Capital  verstuurde e-mail of andere berichten, worden door Tjeu Stienen/Human Capital maximaal gedurende drie (3) jaar na beëindiging van de overeengekomen coaching en/of consultancy opdracht bewaard.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Tjeu Stienen/Human Capital of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

Zonder uw toestemming wordt de informatie niet met derden gedeeld. Enige uitzondering hierop is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over de wijze waarop Tjeu Stienen/Human Capital uw persoonsgegevens verwerkt, dan verzoek ik u om contact met ons op te nemen zodat we uw klacht kunnen oplossen. Als u niet tevreden bent over de manier waarop Tjeu Stienen/Human Capital met uw klacht omgaat, kunt u deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

Tjeu Stienen/Human Capital
Neelkensbeemd 1, 6006 LR Weert
+31 (0) 6-30 03 97 41
info@humancapitalweert.nl

 

 

Tjeu Stienen / Human Capital
up